Colageen Booster behandeling

Collageen Booster

Verjongen – Verstevigen – Verstrakken

In de loop der tijd wordt in onze huid de aanmaak van Collageen en Elastine steeds minder. Dit merken we zichtbaar aan het ontstaan van lijntjes en rimpels en een duidelijk verminderde elasticiteit met verslapte contouren. Veroudering van onze huid ontstaat in de kern – de cel. Daar moet dan ook het herstel beginnen.

Hoe werkt de Collageen Booster?

Het speciale Collageen Booster licht (combinatie van infrarood-en roodlicht) stimuleert de cellen die verantwoordelijk zijn voor huidherstel en regeneratie. De bijzonder samengestelde lichtgolven worden ontvangen door de huidcellen en de lichtsignalen prikkelen deze en zorgen ervoor dat er weer voldoende cel-energie aangemaakt wordt. Hierdoor zijn de huidcellen opnieuw in staat om op een jonger en krachtiger niveau te functioneren. Zo ontstaat op een zeer natuurlijke manier weer meer collageen- en elastine aanmaak in onze huid. Het resultaat: een stevige, gladde huid met een duidelijk verjongde uitstraling.

Collageen Booster behandeling

De unieke filters van de Collageen Booster zorgen ervoor dat de lichtstralen bijna identiek zijn aan de natuurlijke bewegingen van ons zonlicht. Dit is heel belangrijk omdat onze huidcellen het licht dan beter herkennen en daardoor makkelijker de lichtdeeltjes kunnen opnemen. Hoe intensiever en dieper opgenomen, des te beter worden de natuurlijke verjongingsprocessen in onze huid geactiveerd. Zo kunnen ook de verouderingsprocessen worden beïnvloed en afgeremd

Het licht van de Collageen Booster bevordert niet alleen de zo belangrijke bloedcirculatie maar stimuleert vooral ook de huidfibroblasten (collageencellen), wat tot een natuurlijke toename (tot 500%) van de collageen- en elastineproductie leidt. De huid vertoont daardoor een verbeterde textuur en volume wat helpt om fijne lijntjes en rimpels te verminderen. Tevens is de Collageen Booster behulpzaam bij het verminderen van roodheid en ontstekingen in de huid.

De behandeling

De behandeling met de Collageen Booster zijn zeer aangenaam en heerlijk ontspannend. Het licht is absoluut veilig en zonder schade, waardoor geen hersteltijd nodig is. De lichtbehandelingen zijn daarmee geschikt voor alle huidtypes en leeftijd.

De Collageen Booster is minder geschikt voor mensen met actieve Couperose, rosacea en bij gebruik van bepaalde medicijnen met als bijwerking overgevoeligheid van (zon)licht.

Hoeveel behandelingen

Huidverbetering en Huidverjonging is een proces. Onze huid heeft tijd nodig om te herstellen wat gedurende jaren is ontstaan. Vaak is na enkele behandelingen al zichtbaar dat de huid actief reageert en dat de biologische processen in gang zijn gezet. Voor constructieve en duurzame resultaten is het aan te raden de lichtbehandelingen in kuurverband te ondergaan Voor onderhoud van het resultaat wordt aanbevolen eens in de 4 weken een behandeling met de Collageen Booster te herhalen.

Meer informatie over de werking van de Collageen Booster vind u op de officiële Collageen Booster website.

Bekijk hier de tarieven voor een behandeling of informeer naar onze voordelige kuurbehandeling.