Huidbehandeling - Face to Care Amsterdam

Fractional Needling

Bij Face To Care Amsterdam bieden wij Fractional Needling behandelingen met spicules aan. Bij een Fractional Needling behandeling worden miljoenen microscopische kleine naaldjes van natuurlijk spons materiaal vermengd met een serum dat wordt afgestemd op het te behandelen huidbeeld. Het doel is de fibroblasten te stimuleren en het resultaat is een jonger en frisser ogende huid.

Hoe werkt Fractional Needling?

Fractional Needling is een nieuwe huidverbeteringstechniek. Het betreft een techniek die niet in apparatuur is verwerkt, maar een manuele techniek die gebruik maakt van natuurlijke materialen. Fractional Needling is een techniek die zich bij uitstek zeer goed laat combineren met allerhande apparatieve technieken.

Bij een Fractional Needling behandeling worden miljoenen microscopische kleine naaldjes van natuurlijk spons materiaal vermengd met een serum dat wordt afgestemd op het te behandelen huidbeeld. De gedecalcificeerde sponsdeeltjes, spicules genaamd, zuigen zich vol met de werkstoffen uit een meso serum, en worden vervolgens in het gelaat en/of hals, en/of het décolleté gewreven, en perforeren zowel de epidermis als de dermis. Hier blijven de naaldjes (spicules) 24 tot 36 uur onzichtbaar in de huid zitten en vallen daarna vanzelf uit. Gedurende deze tijd geven de spicules, over de gehele zone waar ze zijn ingewreven, de werkstoffen af aan de huid op alle dieptes waarin de spicules zich bevinden.

Resultaten van een Fractional Needling

Doordat de spicules 24 tot 36 uur in de huid blijven zitten, geven ze al die tijd een inflammatie signaal aan de huid af. Zo brengt Fractional Needling een zeer sterke aanzet tot collageeninductie. Doordat de spicules 24 tot 36 uur in de huid zitten en gedurende die tijd hun werkstoffen kunnen afgeven, is het transdermale, mesotherapeutische aspect van Fractional Needling zeer hoog.

Een dikkere, strakkere huid | fijne lijntjes verdwijnen | diepe rimpels vervagen | pigmentvlekken vervagen littekens worden gladder | verwijde poriën verfijnen | de huidsteint verbetert

Kuurbehandelingen

Wil je werken aan een structueel gezonde, jonger ogende huid, dan is het raadzaam om regelmatig behandelingen te ondergaan. Wij bieden veel behandelingen in kuur aan, voordeliger en met korting op alle door ons verkochte producten.

Het aantal te volgen behandelingen hangt af van leeftijd, huidconditie en behandelindicatie. Voor een optimaal resultaat is het van belang om deze behandeling in kuurverband te ondergaan, gemiddeld zijn er vier behandelingen nodig één keer per twee weken. In het algemeen geldt hoe meer behandelingen je ondergaat, hoe sneller het gewenste resultaat bereikt wordt. Voor een blijvend resultaat is onderhoud raadzaam. Onze huidspecialist zal je een passend behandelplan adviseren.

Verschillende huidtypes

Fractional Needling therapie bestaat uit een kuur van meerdere behandelingen. Ieder huidtype heeft een andere behandeling nodig. Om te bepalen welke behandeling geschikt is voor jouw huidtype en hoeveel behandelingen er nodig zijn wordt er voorafgaand aan de kuur een huidanalyse gemaakt om inzicht te krijgen in jouw specifieke huidtype.

Face to care Amsterdam