Medisch pedicure

Yvonne Hendriksen - Medische Pedicure Amsterdam
Yvonne Hendriksen – Medisch Pedicure Amsterdam

Om een compleet aanbod aan behandelingen te verzorgen, zijn wij een fijne samenwerking aangegaan met Yvonne Hendriksen, Medisch Pedicure. Yvonne beoefent haar vak al zo’n 13 jaar en mag zich inmiddels zeker een expert noemen. Ook doet zij haar werk elke dag met veel plezier. Je kunt je voeten met een vertrouwd gevoel aan haar overlaten.

Voor reguliere voeten én risico voeten

Iedereen kan bij haar terecht voor een goede basis voetverzorging. Daarnaast is zij gespecialiseerd in de behandeling van zogeheten risicovoeten. Daarvoor kunt u kiezen voor een Medisch pedicure die vakbekwaam wordt uitgevoerd. Deze behandelingen aan uw voeten lopen uiteen van eenvoudig tot ingewikkeld. Maar omvatten altijd een professionele pedicure die gekenmerkt wordt door: hygiene, zorgvuldigheid, kwaliteit.

Verzorgingsadvies voeten

Naast een voetbehandeling geeft Yvonne adviezen over de verzorging van de voeten en de keuze van uw schoenen. Ook kan zij u adviserend doorverwijzen naar de huisarts, specialist of podotherapeut.

Vergoeding Diabetisch Melitus

Voor mensen met Diabetisch Melitus is er een zorgvergoeding vanuit de basisverzekering.

De voetzorg wordt opgesplitst in zorgprofielen. Vanaf zorgprofiel 2 vindt een vergoeding plaats voor het medisch noodzakelijke deel vanuit de basisverzekering. U wordt dan doorverwezen naar een podotherapeut. Wilt u graag Medische voetzorg van Yvonne? Dan kunt u naar 4 podotherapeuten waar zij een contract mee heeft.

Loop niet door met klachten!

Uw voeten schreeuwen om aandacht. Laat ze daarom regelmatig nakijken en blijf niet met klachten doorlopen, maar bel voor een afspraak. Meer informatie over Yvonne vindt u op haar website: www.tiptopvoetverzorging.nl

Medisch Pedicure Amsterdam

Loop niet door met klachten aan uw voeten! Wij helpen u graag met een basis voetverzorging of volledige Medisch Pedicure in Amsterdam.