Gezichtsbehandeling Amsterdam

Micro-Meso Techniek

Bouwen aan een stralende huid met een nieuwe spectaculaire techniek!

Om een huid te krijgen die straalt van vitaliteit, zijn er verschillende behandelingen mogelijk.

Micro-Meso techniek is een techniek waarbij werkstoffen direct in de huid worden afgegeven op die plekken waar behandeling gewenst is.

Het is een huidverbeteringsbehandeling waardoor de huid er jeugdiger uitziet; van het bijzondere effect alleen al ga je onmiddellijk stralen! Wij brengen de cocktail van weldadige werkstoffen met een heel fijn micronaaldje in de huid. Dat voel je bijna niet maar het geeft wél gelijk resultaat en nog duurzaam ook.

Wij werken met de innovatieve producten van InnoAesthetics omdat hun huidverbeterende producten veilig en gecontroleerd worden afgegeven en bovendien goed gecombineerd kunnen worden met de verschillende andere technieken die wij in onze salon aanbieden.

Elk serum van InnoAesthetics bevat hyaluronzuur en is CE gecertificeerd. Voor elke huiduitdaging is er een specifiek serum ontwikkeld met verschillende werkingen. Dat biedt unieke mogelijkheden om jouw vitale uitstraling op maat te onderstrepen en jou met een rijk gevoel naar huis te laten gaan. Of misschien gelijk door naar het werk, naar een feestje of een andere bijzondere afspraak waarvoor je er goed uit wilt zien!