Huid vernieuwen met microneedling - Face to Care Amsterdam

Acne

Acne is een van de vervelendste huidproblemen. Het ontsierd niet alleen je gezicht, maar als je er niet goed mee omgaat, kun je er ook littekens aan overhouden. Gelukkig valt er vaak heel veel aan te doen om de huid rustiger te krijgen.

Wat is acne?

Acne is vaak gerelateerd aan schommelingen in de hormonen en ontstaat meestal in de puberteit, maar kan ook op volwassen leeftijd voorkomen. Als de talgklieren veel talg produceren en verstopt raken met dode huidcellen, dan kunnen er bacteriën in komen. Als de talgklier openscheurt komen de talg en de bacteriën in de omringende huid terecht en ontstaat er een puistje. Acne kan voorkomen op verschillende plekken op het lichaam zoals: het gezicht, de benen, de billen en de rug. Het is niet verstandig om puistjes zelf te verwijderen, hierdoor kunnen er littekens ontstaan.

Hoe herken je acne?

  • Een vette, glimmende huid
  • Kleine witte bultjes
  • Zwarte puntjes (mee-eters)
  • Rode (onderhuidse) pukkels
  • Puistjes met een geel puskopje

Gratis intake

Geen enkele huid is hetzelfde en zeker voor acne zijn veel verschillende behandelingen mogelijk. Wij gaan graag samen met je op zoek naar wat de beste optie is voor jou. Ben je benieuwd welke behandeling het beste past bij jouw huid, plan dan een gratis intake gesprek in.

Face to care Amsterdam