Zuurstofbehandeling voor het gezicht - Face to Care

Rimpels Verminderen

Niet alle rimpels zijn hetzelfde. Je hebt fijne rimpels, diepe groeven en plooien en fronsrimpels. Rimpels kunnen ontstaan door vermindering van elastine vezels in de huid, dit zijn vaak de fijne rimpels. Diepe rimpels uiten zich als plooi of groef in de huid. Fronsrimpels ontstaan niet allemaal door fronsen, maar wel door het bewust of onbewust aanspannen van de huid.

Hoe ontstaan rimpels?

Rimpels ontstaan doordat de huid met het ouder worden elasticiteit en veerkracht verliest In de loop van de tijd worden je vochtreserves minder, waardoor er rimpels ontstaan. Dit is een natuurlijk verschijnsel. Ook externe factoren, zoals zonlicht, wind en roken, versnellen de huidveroudering. Hierdoor vindt extra afbraak van elastine plaats. Is de afbraak groter dan de aanmaak, dan zal de huid uiteindelijk slapper worden. Met rimpels tot gevolg.

Wat kun je eraan doen?

Een gezonde levensstijl en de juiste behandelingen zorgen ervoor dat je zo lang mogelijk van een strakke en stralende huid kunt genieten. Een goede verzorging van de huid is hierbij erg belangrijk. Door regelmatig aandacht aan de huid te geven blijft je deze sterk en veerkrachtig. Gelukkig zijn er veel behandelingen die je huid zowel intern als extern vernieuwen, verjongen en veerkracht geven.

Gratis intake

Benieuwd welke behandeling wat voor jou is? Plan een gratis intake gesprek in.