Professionele huidbehandelingen bij Face to Care Amsterdam

Over Face to Care

Face to Care Amsterdam werkt uitsluitend met gediplomeerd personeel, resultaatgerichte behandelingen en wetenschappelijk bewezen producten. Voor het oplossen van huidproblemen, een betere huidconditie, een gezonde huid, ben je bij ons aan het juiste adres!

Reviews van onze klanten

‘ik was op zoek naar iemand met een passie voor huidverzorging ipv het boeken van een generieke behandeling in een salon die volgens het boekje wordt uitgevoerd en bij jou had ik dat (eigenlijk bij toeval) gevonden dus als ik weer een behandeling boek dan doe ik dat bij jou:)’

‘Karen is gewoon n geweldig mens die naar de huid kijkt en aandacht geeft. Ze kijkt echt naar me. Mijn huid ziet er altijd goed uit als ik bij haar vandaan kom. Vijf sterren voor deze dame, ze verstaat haar vak.’

‘Heerlijk en wat ziet mijn huid er weer fantastisch uit’

‘Geweldig. Zoals altijd. Je bent een professionele topper’

‘Persoonlijke aandacht, deskundigheid, goede producten, heel tevreden met het resultaat. Kom zeker terug!’