Oops...
Slider with alias Over-ons not found.
‘ik was op zoek naar iemand met een passie voor huidverzorging ipv het boeken van een generieke behandeling in een salon die volgens het boekje wordt uitgevoerd en bij jou had ik dat (eigenlijk bij toeval) gevonden dus als ik weer een behandeling boek dan doe ik dat bij jou:)’

‘Karen is gewoon n geweldig mens die naar de huid kijkt en aandacht geeft. Ze kijkt echt naar me. Mijn huid ziet er altijd goed uit als ik bij haar vandaan kom. Vijf sterren voor deze dame, ze verstaat haar vak.’

‘Heerlijk en wat ziet mijn huid er weer fantastisch uit’

‘Geweldig. Zoals altijd. Je bent een professionele topper’

‘Persoonlijke aandacht, deskundigheid, goede producten, heel tevreden met het resultaat. Kom zeker terug!’

Face to Care Amsterdam werkt uitsluitend met gediplomeerd personeel, resultaatgerichte behandelingen en wetenschappelijk bewezen producten. Voor het oplossen van huidproblemen, een betere huidconditie, een gezonde huid, ben je bij ons aan het juiste adres!

De schoonheidsspecialist werkt met Environ producten, Jane Iredale 100% minerale makeup en Laviesage 100% natuurlijke voedingssupplementen om huidproblemen en verbetering van binnenuit te ondersteunen.

De Environ huidbehandelingen ook wel cosmeceuticals genoemd, voeden en herstellen de huid met niet- agressieve, verjongende en methodes. Met onze huidbehandelingen pakken wij de óórzaak aan van huidveroudering en problemen. Wij gaan jouw huid weer gezond maken én houden! Tijdens een gratis intake gesprek leggen wij uit hoe dit werkt en indien gewenst maken we een stappenplan voor een half jaar of jaar.

Heb je last van couperose, rosacea, acné littekens, of wil je je haren definitief laten verwijderen, een intake voor een laserbehandeling is altijd vrijblijvend en gratis! Veel van onze behandelingen worden vergoed door verzekeringen.