Topproducten voor de huid - Face to Care Amsterdam

Environ Skincare Producten

Bij Face to Care Amsterdam verkopen wij Environ Skincare producten. We adviseren je ook graag over het gebruik van die huidverbeteringsproducten.

Environ Skincare biedt huidpeeling-en vitamine behandelingen om je huid weer in topconditie te brengen. Het behoort bij de beste producten die nu verkrijgbaar zijn. Het wordt aanbevolen door plastisch chirurgen die werken met brandwonden en littekens. Bewezen effectief dus.

Over Environ Skincare

Environ Skincare maakt huidverbeteringsproducten op basis van vitaminen in een hoge effectieve dosis. De producten zijn ontwikkeld door een bundeling van farmaceutische en medische kennis. De Environ filosofie is gebaseerd op het gezond maken en houden van de huid door het chronisch tekort aan vitaminen te corrigeren. Op deze manier worden alle cel- en huidfuncties genormaliseerd, wat leidt tot een gezonde jeugdige en stralende huid. Niet de symptomen, maar wel de oorzaken van de huidproblemen worden aangepakt.

Sleutelingredi├źnten

  • Vitamine A: beschermt het DNA in de celkern en normaliseert de cel- en huidfuncties. Het stimuleert de celvernieuwing, de productie van gezond collageen en elastine en verbetert de natuurlijke hydratatie in de huid en ongelijkmatige teint. Hierdoor ziet de huid er gezond en jeugdig uit. Het is belangrijk dat de vorm en concentratie vitamine A progressief verhoogd wordt om reacties te voorkomen.
  • Vitamine C: is een krachtig antioxidant. Het ondersteunt en herstelt de collageenproductie waardoor rimpels, verslapping en vaatbeschadiging minder zichtbaar worden. Vitamine C helpt pigmentvlekken vervagen. Vitamine C activeert vitamine A, waardoor de concentratie ook progressief verhoogt wordt in het stappensysteem.