Zet een rem op huidveroudering

‘Zet een rem op huidveroudering en promoot het verjongingsproces’

Spreekt bovenstaande je aan?, dan ben je hier aan het juiste adres. Wij bieden producten en behandelingen met apparatuur aan die niet enkel op de symptomen van Huidveroudering werken maar juist de oorzaak aanpakt. Hoogwaardige Cosmedische producten, die in staat zijn diep in de huid te trekken en daar de huidlagen te stimuleren die met de jaren ‘lui’ worden. Combineer je dit met een regelmatig bezoek voor een gezichtsbehandeling met één van onze apparaten, dan werkt je langzaam, maar op een natuurlijke manier naar een gezondere huid. Wat resulteert in een huid met een egale teint met minder roodheid en pigmentvlekken. Diepe rimpels worden minder diep en zachte lijnen die verdwijnen.

Wij werken eerst aan de conditie van de huid en zetten op die manier een rem op de huidveroudering, daarna gaan we verder en promoten het verjongingsproces.

Hoe?

Om een goed beeld te krijgen van jouw wensen plannen we een intake gesprek. Tijdens dit gesprek zullen we uitgebreid bespreken waar voor jou de focus moet liggen en wat Face To Care daarin te bieden heeft. Voor diegene die een stappenplan wenst, zullen we dit bespreken. Tevens bieden wij behandelingen in Kuurverband aan.

Wil je een afspraak maken?

Bel ons voor meer informatie of maak online een afspraak.